HU | EN

Paediatric dentistry

Orthodontia

Download price list (PDF)

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

Paediatric dentistry

"Minek a tejfogakat tömni? Úgyis kihullanak!"

Gyakran találkozunk manapság ezzel a téves eszmével, holott ez a felfogás helytelen. Nem lehet a fogápolást elég korán elkezdeni.

zszuzsifog.jpg


A gyermekfogászatnak, a megelőző fogorvoslásnak, prevenciónak egyre nagyobb szerepe van a mai, modern praxisokban. Már egész kicsi korban el kell kezdeni a gyermekeket megtanítani a helyes fogmosásra, illetve arra, hogy megszokják a félévente való rendszeres fogászati ellenőrzést. Az a felnőtt fog gondot fordítani a fogainak helyes és rendszeres ápolására, a féléves fogászati ellenőrző vizsgálatokra, aki azt már gyerekkorában megtanulta és magától értedődőnek veszi.

A kicsik fogazatát az első tejfogak kibújásától kezdve tisztítani kell és érdemes megkezdeni a fogacskák rendszeres ellenőrzését is. Ha a gyermekek időben megszokják a rendelői környezetet, megismerkednek a fogorvossal, ha nyugodt, játékos hangulatban találkoznak a fogtündérrel és a fognyűvő manócskával, akkor a későbbiekben nem fognak félni az esetleges kezelésektől sem.

Nagyon fontos, hogy felderítsük egész kicsi korban a fogszuvasodásra való hajlamot, az esetleges fejlődési rendellenességeket és ezeket időben el tudjuk kezdeni kezelni. A szuvas tejfogazat és az abból származó gyulladásos szövődmények rossz hatással lehetnek a maradó fogak előtörésére is. Emiatt a tejfogak kezelése, ellátása rendkívül fontos. Maradó fogazat előtörése esetén szintén különös figyelmet fordítunk a szuvasodások megelőzésére, fogászati prevencióra, speciális kezelési módszerek állnak ma már rendelkezésre, hogy a fogainkat hosszú távon egészségesen megőrizzük.Egészségpénztárak

A következő egészségpénztárakkal van szerződésünk:

- ADOSZT Egészségpénztár
- Allianz Hungária Egészségpénztár
- OTP Egészségpénztár
- ERSTE Hungária Egészségpénztár
- Honvéd Egészségpénztár
- Uniqa Egészségpénztár
- AXA Egészségpénztár
- Vitamin Egészségpénztár
- Questor Egészségpénztár
- K&H Medicina Egészségpénztár
- Dimenzió Egészségpénztár
- MKB Egészségpénztár
- Patika Egészségpénztár
- Postás Egészségpénztár
- Tempo Egészségpénztár
- Vasutas Egészségpénztár

A kezelést követően páciensünk készpénzben fizet, a számlát az által választott egészségpénztár nevére és címére állítjuk ki. Ezt páciensünk beküldi az egészségpénztárnak, akik visszautalják neki a teljes összeget.

Actualities

New entrance directly from the street

Useful information

What does dental implant mean?

Artificial tooth root, generally of titanium, which completely replaces the function of the natural root and is completely invisibly integrated into the jaw. Implants can be used...


Last modified: 2021-10-16