HU | EN

Services

Price
list

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

DENTAL TREATMENTS » Full Denture

A teljes foghiány esetében a fogak pótlása teljes kivehető fogpótlással,vagy implantációval oldható meg. A kivehetőfogpótlás akrilátból ( műanyagból) készül, melynek felszíne a fogatlat állcsont nyálkahártyáján támaszkodik meg. Elhorgonyzásában segítenek a mimikai izmok, a rágóizmok és bizonyos fizikai tényezők. A fogpótlás rózsaszín alaplemezből és műínyből, valamint fogszínskálából kiválasztható színű esztétikus formájú műfogakból áll. A fogsor lenyomat alapján az aktuális szájüregi szituációra készül, mely idővel változhat ezért elengedhetetlen a rendszeres kontroll és a megfelelő karbantartás.

Teljes kivehető fogpótlás feladatai:

  • A rágóképesség helyreállítása
  • A páciens arckarakterének megtartása, az archarmónia helyreállítása
  • A megfelelő hangképzés feltételeinek megteremtése, a beszédzavar elkerülése
  • Az álkapocsizület elváltozásainak megelőzése
  • A megfelelő esztétika biztosítása

« Back

Actualities

New entrance directly from the street

Useful information

What does dental implant mean?

Artificial tooth root, generally of titanium, which completely replaces the function of the natural root and is completely invisibly integrated into the jaw. Implants can be used...


Last modified: 2021-10-16