HU | EN

Services

Price
list

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

DENTAL TREATMENTS » LÁMPÁS FOGFEHÉRÍTÉS

Új, fájdalommentes, professzionális fogfehérítés, mind a budapesti, mind a váci rendelőnkben. Látványos és gyors eredmény érhető el.

Az általunk használt ZOOM lámpás fogfehérítő rendszer egy szolgáltatás csomag, amely tartalmazza az elő- és utókezelést is. A régebben használt magas koncentrációjú (25%) anyagot EU konformnak megfelelően 6%-osra cserélték, ennek köszönhető, hogy a kezelés során semmilyen érzékenység nem tapasztalható. A fogfehérítő zselé felvitelét tökéletes izolálás előzi meg, amely védi az ínyt a káros hatásoktól. A csomag része még egy otthoni fenntartó kezelést biztosító készlet.

« Back

Actualities

New entrance directly from the street

Useful information

What does dental implant mean?

Artificial tooth root, generally of titanium, which completely replaces the function of the natural root and is completely invisibly integrated into the jaw. Implants can be used...


Last modified: 2021-10-16