HU | EN

Szolgáltatások

Árlista

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

FOGÁSZATI KEZELÉSEK » Teljes kivehető fogpótlás

A teljes foghiány esetében a fogak pótlása teljes kivehető fogpótlással,vagy implantációval oldható meg. A kivehetőfogpótlás akrilátból ( műanyagból) készül, melynek felszíne a fogatlat állcsont nyálkahártyáján támaszkodik meg. Elhorgonyzásában segítenek a mimikai izmok, a rágóizmok és bizonyos fizikai tényezők. A fogpótlás rózsaszín alaplemezből és műínyből, valamint fogszínskálából kiválasztható színű esztétikus formájú műfogakból áll. A fogsor lenyomat alapján az aktuális szájüregi szituációra készül, mely idővel változhat ezért elengedhetetlen a rendszeres kontroll és a megfelelő karbantartás.

Teljes kivehető fogpótlás feladatai:

  • A rágóképesség helyreállítása
  • A páciens arckarakterének megtartása, az archarmónia helyreállítása
  • A megfelelő hangképzés feltételeinek megteremtése, a beszédzavar elkerülése
  • Az álkapocsizület elváltozásainak megelőzése
  • A megfelelő esztétika biztosítása

« Vissza

Aktualitások

Páratlan PÁROS fogfehérítés akció

Páratlan PÁROS fogfehérítés akció!

Életképek - Szájsebészet

Hasznos információk

Miért fontos a fogkő eltávolítása?

A fogkő nem más, mint elmeszesedett (mineralizálódott) lepedék, ami rengeteg baktériumot tartalmaz. Kialakulásában elsősorban a nem megfelelő szájhigiéne, a...


Utolsó módosítás: 2021-05-08