HU | EN

Szolgáltatások

Árlista

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK » Fogeltávolítás, fogeltávolítás feltárással

Fogeltávolítást egyrészt abban az esetben végzünk, amikor a fog körül olyan mértékű gyulladás áll fenn, hogy sem gyökérkezeléssel, sem kürettálással nem menthető meg, másrészt, ha olyan mértékben letört vagy szuvas a fog, hogy arra már korona sem helyezhető.

Egyszerű fogeltávolításnál érzéstelenítő adása után fog- vagy gyökérfogóval eltávolítjuk a fogat.

Feltárásra akkor van szükség, ha nagymértékben tört a fog, esetleg már csak a gyökere van a csontban, vagy amikor a fog valamilyen oknál fogva előtörésre képtelen. Ekkor steril körülmények között, az ínyen ejtett kis metszéssel hozzáférünk a csonthoz és az abban lévő foghoz vagy gyökérhez, amelyet így eltávolítunk. Ezután varratot helyezünk a feltárás helyére, amelyet egy héttel a beavatkozás után távolítunk el.

« Vissza

Aktualitások

Páratlan PÁROS fogfehérítés akció

Páratlan PÁROS fogfehérítés akció!

Életképek - Váci rendelő

Hasznos információk

Mi az előnye a cirkónium kerámia fogpótlásnak?

A fémmentes fogpótlásokra egyre nagyobb az igény napjainkban. A cirkónium vázra égetett porcelán korona vagy híd amellett, hogy esztétikusabb, rendkívül pontos is....


Utolsó módosítás: 2021-10-16