HU | EN

Szolgáltatások

Árlista

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK » Gyökércsúcs resectio

Gyökérkezelést követően lehetséges, hogy tökéletes gyökértömés ellenére is panaszos egy fog, vagy a röntgenképen nem látszik gyógyulás a gyökércsúcs körül. Előfordulhat, hogy a fog anatómiája miatt nem lehet korrekt gyökértömést készíteni.Ekkor alkalmazhatunk egy ambuláns szájsebészeti eljárást a gyökércsúcs resectiot másik nevén a gyökércsúcs amputatiót. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel kezdődik, majd lebenyképzés után a szájsebész eltávolítja a gyulladásos csontrészt és a gyökér csúcsi részét. A sebzárás öltésekkel történik, tehát a beavatkozás után egy héttel varratszedéssel kell számolni.

« Vissza

Aktualitások

Páratlan PÁROS fogfehérítés akció

Páratlan PÁROS fogfehérítés akció!

Életképek - Röntgen

Hasznos információk

Mi az előnye a cirkónium kerámia fogpótlásnak?

A fémmentes fogpótlásokra egyre nagyobb az igény napjainkban. A cirkónium vázra égetett porcelán korona vagy híd amellett, hogy esztétikusabb, rendkívül pontos is....


Utolsó módosítás: 2021-05-08